Talha BEKTAŞ - Okul Müdürü

Talha BEKTAŞ - Okul Müdürü

1980 yılında doğan Talha BEKTAŞ, lise eğitimini Ankara - Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümünde tamamlamıştır. 2002 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümünden "Şeref Öğrencisi" olarak mezun olmuş, 2007 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde tezli yüksek lisansını tamamlamıştır. Halen Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde Doktora eğitimine devam etmektedir. Eğitim Bilimleri alanında yayınlanmış ulusal ve uluslararası makale, bildiri ve kitap bölümleri bulunmaktadır.

Öğretmenliğe 2002 yılında Avcılar Ticaret Meslek Lisesi´nde başlamış, 2006 - 2009 yılları arasında Esenyurt Borusan Asım Kocabıyık Anadolu Meslek Lisesinde çalışmıştır. 2009 - 2014 yılları arasında Avcılar Ticaret Meslek Lisesi ve Başakşehir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış, 2014 - 2021 yıllar arasında Arnavutköy İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü görevini yerine getirmiştir. 2021 yılında, İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin açılmasıyla Kurucu Müdür olarak okulun açılış faaliyetlerini yerine getirmiş olup, halen bu görevine devam etmektedir.

2004 - 2007 yılları arasında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde AB Eğitim ve Gençlik Programları koordinatörü olarak görev yaptı. 2007 - 2022 yılları arasında 20´den fazla projeyi koordinatör ve ortak olarak yürüttü. Mesleki ve teknik eğitim ile ilgili aralarında Avrupa, Çin ve ABD´nin de olduğu çok sayıda ülkede yerinde incelemelerde bulundu. 2020 yılında, o dönem Türkiye´de sadece 9 okulda olan Erasmus+ Mesleki ve Teknik Eğitim Akreditasyonunu İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne kazandırdı. Çok sayıda ulusal ve uluslararası yarışmada mentor ve jüri olarak görev yaptı, halen bu görevlere devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Talha BEKTAŞ, evli ve 2 çocuk babasıdır.

(212) 823 8388 Eposta