Okulumuz EfVET(Avrupa Mesleki ve Teknik Eğitim Öğretim Forumu) tam üyeliğine seçilmiştir!

Mesleki Eğitim ve Öğretim Kurumlarının Avrupa'da söz sahibi olabilmesi için 1991 yılında kurulan EfVET, hem politika arenasında hem de Mesleki Eğitim öğreniminin sağlanmasında iyi uygulamaları paylaşmak ve oluşturmak için Avrupa çapında bir farkındalık geliştirmek üzere uygulayıcı Mesleki Eğitim kurumlarından oluşan bir ağdır.

EfVET’in merkezi Brüksel'dir ve  Mesleki ve Teknik Eğitim  Öğretimin küresel durumuna bağlantıları olan yaklaşık 600.000 öğrenciyi ve 50.000 Mesleki Eğitim Öğretim uzmanına ulaşarak Avrupa'daki 1500'den fazla Mesleki Eğitim ve Öğretim Kurumunu temsil etmektedir.

Okulumuz bu kurumun üyesi olarak vizyonunu ve misyonunu bir üst kademeye taşımış olup dünya çapında kendi alanında yapacağı çalışmalarla adını duyurmayı hedeflemektedir.

04.05.2023 145

04-05-202304-05-2023