Öğrencilerimiz, AUTODESK Türkiye ve PENTA Teknoloji İşbirliği ile Fusion 360 Eğitimi Aldılar!

Öğrencilerimiz, AUTODESK Türkiye ve PENTA Teknoloji İşbirliği ile Fusion 360 Eğitimi Aldılar!

Öğrencilerimiz AUTODESK Türkiye ve PENTA Teknoloji işbirilği ile Fusion 360 Eğitimi aldılar.

04.04.2022 622

PENTA Teknoloji Teknik Satış Uzmanı Emre ŞAHİN tarafından verilen eğitimde öğrencilerimiz, teknik çizimin dijital ortamda nasıl yapılacağını detaylı olarak öğrendi. Öğrencilerimiz 2D ve 3D tasarımın yanı sıra, hareketli tasarımlar hakkında da eğitim aldılar. Gelecekte, hem kendi alanlarında, hem de ulusal ve uluslararası alanlarda katıalcakları yarışmalarda yapcakları robot, drone ve uçakları şimdiden hayal etmeye başalyan öğrencilerimiz, ayrıca kendilerine eğitim sonunda hediye edilen çevrimiçi Udemy eğitimi le derinlemesine öğrenme için bir yol haritası belirlediler.

Eğitim devam ederken, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Nazan ŞENER'in de okulumuzu ziyaret etmesi ile eğitimi yerinde inceleme fırsatı buldular. Eğitimin aynı zamanda Genel Müdürlüğümüz ile AUTODESK arasında imzalanan işbirilği protokolü ile örtüştüğünü ifade eden ŞENER, öğrencilerimize katkılarından dolayı AUTODESK TR ve PENTA Teknolojiye teşekkür ettiler.

Eğitim sonunda, okulumuza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı Okul Müdürümüz TALHA BEKTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasip TURHAN tarafından, Uzman Emre ŞAHİN'e Teşekkür Belgesi takdim edildi.

AUTODESK Türkiye ve PENTA Teknolojiye, öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

04-04-202204-04-202204-04-2022
04-04-202204-04-2022