MUN(Model United Nations) Kulübümüz Özel Çakabey OKulları'nın Çevrimiçi CAKAMUN'22 Konferansı'na katıldı.

Birleşmiş Milletler'in simülasyonu şeklinde gerçekleşen ,dünya sorunlarının paylaşıldığı ve çözümler sunulduğu platform olan MUN konferansına okulumuz MUN Kulübü öğrencileri olarak katıldık.

24.03.2022 358

18-19-20 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşen Özel Çakabey Okulları'nın düzenlediği CAKAMUN'22 konferansına birçok okul ve öğrenci katılarak çalışmalar yaptıkları komitelerde temsil ettikleri ülekelerin sorunlarını dile getirip çözüm önerilerini sundular. Okulumuzun MUN Kulübü öğrencileri katıldıkları bu oturumda UNEP-UNESCO-UNICEF-SC- EU komitelerinin içinde ülkelerini başarı ile temsil etti.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.