MUN(Model United Nations) Kulübümüz MEF OKulları'nın Çevrimiçi MEFHIGHMUN Konferansı'na katıldı.

Birleşmiş Milletler'in simülasyonu şeklinde gerçekleşen ,dünya sorunlarının paylaşıldığı ve çözümler sunulduğu platform olan MUN konferansına okulumuz MUN Kulübü öğrencileri olarak katıldık.

17.01.2022 300

14-15-16 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşen MEF Okullarının düzenlediği MEFHIGHMUN Konferansına birçok okul ve öğrenci katılarak çalışmalar yaptıkları komitelerde temsil ettikleri ülkelerin sorunlarını dile getirip çözüm önerilerini sundular.

Okulumuzun MUN Ekibi,katıldığı ilk konferansında Birleşmiş Milletler Çevre Programı (UNEP) komitesinin içinde ülkelerini başarı ile temsil etti.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

17-01-2022