İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Murat Mücahit YENTÜR ve İGA İstanbul Havalimanı İcra Kurulu Üyes Sayın Seda KALYONCU okulumuzu ziyaret etti.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüx Sayın Doç.Dr.Murat Mücahit YENTÜR ve İGA İstanbul Havalimanı İcra Kurulu Üyes Sayın Seda KALYONCU okulumuzu ziyaret ederek okulumuz ,yaptığımız faaliyetler ve katıldığımız yarışmalar ile ilgili bilgi aldı. Zİyarete İGA İstanbul Havalimanı Kurumsal İlişkiler Direktörü Turgay YAMAN'da eşlik etti.

Kendilerine Resim-Sanat Atölyemizin çalışmasını hediye eden VEX Robotics takımımız ayrıca katıldıkları yarışmalar ve aldıkları ödüller hakkında da sunum yaptılar.

15.02.2024 112

15-02-202415-02-2024