İGA Kurumsal İlişkiler Direktörü Sayın Turgay YAMAN'ın ziyareti

İGA Havalimanı A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Turgay YAMAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etti.

07.09.2021 636

İGA'nın destekleriyle açılan okulumuzda gençlerle birlikte olmaktan heyecan duyduğunu belirten Turgay YAMAN;

"Her şey bir hayalle başlar. Biz İstanbul Havalimanı projesine başladığımızda bu sloganla yola çıkmıştık, eserimiz ortada. Sizler de okulumuzu tercih ederek büyük bir hayalle eğitim hayatınıza başladınız. Şu an eğitim gördüğünüz alan, havalimanını inşaa eden ekibin çalışma alanıydı. Bizler havalimanını bu seviyeye getirdik. Sizler de çok iyi bir eğitim alarak daha ileriye taşıyacaksınız." Dedi.

Okul yönetiminden okul ile ilgili detaylı bilgi alan Turgay YAMAN, okulumuzda bulunan kız öğrencilerimizin de havacılık sektörüne ilgi duymasından ziyadesiyle memnun olduğunu ifade etti. Yabancı dilin sektörde olmazsa olmazların başında geldiğine de değinirken, bu sektörün "açık fikirli, yaratıcı ve hayata farlı yönlerden bakabilen" insanlara ihtiyaç duyduğunu, İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bu ihtiyacı karşılayacak gençleri yetiştireceğini belirtti.

Öğrencilerimiz, kendilerini ziyaret eden Turgay YAMAN'a ve kendisi nezdinde İGA AŞ'ye teşekkür ettiler.

07-09-202107-09-202107-09-202107-09-2021